Resarö-vänner!

 

Först vill jag rikta ett stort tack till alla som kom för att njuta av musik och humor på Musikfesten i Paviljongen för ett par veckor sedan. Jag tror att vi alla vill se mera av artisterna, de höll en fantastisk klass! Och inte visste jag att man kan göra så många saker med en katt!

Kan man inte få artisterna att någon gång var och en komma till en Pub-afton??

Ett extra stort tack går självklart till Fredrik af Trampe som arrangerat och hållit ihop det hela, jag hoppas att vi får planera in en del 2 nästa år!

 

Medlemskap

Under Musikfesten gavs äntligen(!) möjlighet att teckna sig som medlem i Resarö Paviljongsförening som nu alltså driver verksamheten i Paviljongen. Medlemskap gav också fritt inträde till Musikfesten.

Varmt välkomna som medlemmar ni som nu redan blivit en del av föreningen!

 

Medlemskap kostar 200 kr per familj och kommer från och med nu att vara själva kärnan i mycket av verksamheten kring Paviljongen. Jag vill verkligen slå ett slag för att bli medlem eftersom föreningen dels behöver medel för att driva runt verksamheten och dels nu börjar planera för förbättringar i lokalen vilket kommer att kräva resurser. Det är också viktigt att vi i olika sammanhang är ett ”slutet sällskap” (läs alkoholutskänkning), men en aktiv, öppen och ideell förening med många medlemmar kan också söka ekonomiskt stöd på ett helt annat sätt än tidigare. Jag hoppas att det är onödigt att påpeka att allt överskott från aktiviteter mm går till Paviljongen, allt arbete är ideellt, och förhoppningen är att vi tillsammans ska fortsätta revitaliseringen av Paviljongen under nästa år! En amerikansk motorcykeltillverkare hade en gång en slogan: ”made by the people –for the people” och det är väl precis så det är med vår gemensamma Paviljong; vi som bor på Resarö ordnar trevliga saker för varandra i Paviljongen därför att vi tycker att det är roligt, givande och stimulerande med alla trevliga grannar som råkar bo den här härliga miljön!

 

Så, om du inte redan blivit medlem: Sätt direkt in 200 kr på Bankgiro 560-4558  och glöm inte att ange Efternamn, Gatuadress (om du bor utanför Resarö även postadress) samt e-postadress. Vill du ha mer formell information om föreningen är det bara att höra av sig!

 

Grannpub -Framtidspub!

Lördagen den 27 september  är det dags för säsongens sista ordinarie grannpub (det kan ju bli något spontant även efter att löven skiftat färg…).

Kom och hjälp till att tömma ladorna inför vintern!

Under puben tänker vi även informera om planerna för nästa år så jag hoppas att ni har möjlighet att komma!

Även denna gång har vi förmånen att bli serverade i baren av Barrie Golden & co!

 

Varmt välkomna!

 

/Fredrik (ordförande), 070-418 2560, Ytterbystrandsvägen 26, knacka gärna på om du har frågor, idéer eller bara vill snacka lite!